Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
carterqiea

Usein Oon Saanu Ihan Mielettömän Orkun, Kun On Pepussa Ollu Jotain Ja Samalla Oon Hieronu Kulliani Rasvalla.

Olin saamassa työtäni päätökseen kun kuulin että joku oli tulossa sisään huoneeseen. Selvästikin hän oli päättänyt jatkaa koska, hänen kätensä alkoi liikkua vatsaa pitkin häpykummulle, ja siitä jalkojen väliin. Meinasin huomauttaa olevani huoneessa, kunnes näin hänen pudottavan pyyhkeen ja käyvän sängylle makaamaan. Hetken aikaa hän epäili, ja oli selvästikin keskeyttämässä kauniiden noin C-kuppisten rintojen hyväilyn, mutta kumminkin pyöreiden rintojen keskellä olevat pienet nännit alkoivat kovettua. Työskentelen huoltomiehenä pohjanmaalla eräässä sairaanhoitajien oppilaitoksessa ja eräänä päivänä olin vaihtamassa lamppuja opiskelijoiden asuntolassa. Opiskelijoiden olivat kaikki tunnilla, mutta päätin kumminkin koputtaa oveen varmuuden vuoksi. Samalla kun hän sai orgasmin. Sitten hän nosti katseensa ja näki minut peilin kautta. Minä katselin peilin kautta kun opiskelija tyttö astui huoneeseen, mutta hän ei selvästikään huomannut minua. Viimein hän löysi sen noin 20cm pitkän mustan tekopeniksen.

Fantasia

Imet mun pebaa takaa, saaden mut perusteellisesti kiimaan, samalla kun hierot edestä. Otat mun jalat harteilles ja nait mun tuoksuvaa poikapimppiä koko ajan nopeemmin.Välillä otan esineen ulos ja se tuoksuu pepulle vähän ja mä haistelen sitä, se kiihottaa mua ihan hirveesti.Nostat mut ylös ja nait mua seinää vasten. Usein oon saanu ihan mielettömän orkun, kun on pepussa ollu jotain ja samalla oon hieronu kulliani rasvalla. Sitten vaihdat asentoa.

xboyx@hotmail.com
Olen jo pitkään haaveillut kiimasista puuhista isokaluisten vähän vanhempien miesten kanssa. Olen kohta 18-vuotias boy. Nuolet mua joka puolelta samalla, kun laukeat peppuuni vavahdellen. Itessäni seksikkäimpänä nään mun pyöreen kiinteen pepun jota mä oon usein hyväilly päältä ja sisältä sormella ja joillakin esineillä. Suihkun jälkeen jaketaan, koska en saa susta tarpeeks.Rynkytät kovaa peppuani pakaroita puristellen.

Sitten tunsin hänen ihonsa kullillani ja pian kaluni holahti hänen väljään peppuunsa. Onneksi ne olivat englantia. eteeni tuli jonkinlainen este.

Kävelin darkroomiin sisään ja kiimainen ähinä kantautui korviini. Sitten minut ohjattiin istumaan ja kauppias imi kullini kovaksi. Kuinka moni minua porasikaan? Ovi kävi ja porukkaa lähti sekä uusiakin tulokkaita saapui.

Olin jännityksestä jo jäykkänä ja päätin käydä kurkkaamassa millaista meno darkroomissa olisi.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl